Wijzelf Etten-Leur

Wijzelf Zorgcoöperatie Etten-Leur is een lokale organisatie die deel uitmaakt van het landelijk platform Wijzelf.nl. Bestuursleden zijn bekend met de lokale situatie. De belangen van leden kunnen dan ook maximaal op de lokale situatie worden afgestemd.

Woon jij in Etten-Leur, Sprundel, Sint Willebrord, Rucphen of Hoeven? En heb je hulp nodig of kun je hulp bieden? Sluit je dan aan bij onze coöperatie als zorgvrager (lid) of zorgaanbieder.

Wij, bestuurders van de Wijzelf coöperatie Etten-Leur zetten ons in voor bereikbare, betaalbare en betrouwbare hulp en zorg in deze regio. Als vrijwillige bestuursleden werven we betrouwbare aanbieders voor de leden (vragers) van onze lokale Wijzelf zorgcoöperatie.

Leo Roovers, Monique Kortekaas en Lian Roovers zijn de bestuursleden van Wijzelf Etten-Leur. Als je jezelf wil aanmelden als lid wordt eerst telefonisch contact opgenomen om kennis te maken. We bieden eventueel praktische hulp bij het aanmaken van een hulpvraag op het digitale platform. Met nieuwe zorgaanbieders spreken wij na aanmelding persoonlijk af om kennis te maken.

Wat doen wij voor vragers?

We werven zoveel mogelijk aanbieders zodat vragers kunnen kiezen uit een ruim aanbod. We werken samen aan bereikbare, betaalbare en betrouwbare hulp. Daarom zetten we in op een langdurige relatie met al onze zorgvragers (leden) en ook met aanbieders.

Aanbieders worden hartelijk verwelkomd. In het eerste contact controleren wij de online aangeleverde gegevens zoals motivatie, (werk)ervaring, referenties en/of certificaten. Van alle aanbieders die we persoonlijk ontmoeten controleren we het ID-bewijs, als alles klopt krijgt een aanbieder het stempel "Gezien door Wijzelf". Daarnaast kan het bestuur aanbieders ondersteunen met het aanmaken van een profiel voor de website.

U kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen via nummer 06 – 53260278 en/of via de mail op wijzelf@etten-leur.nl.

Bestuursleden

  • Leo Roovers

    Voorzitter

  • Monique Kortekaas

    Secretaris

  • Lian Roovers

    Penningmeester